Frakt

Vi packar och skickar alla ordrar från vårt lager i Halmstad. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt men då det alltid finns sådant vi inte kan påverka har vi en leveranstid på 3-7 dagar. 

Vi skickar endast inom Sverige.

Om du vill ha något skickat till annan adress än din, kanske som present, så kan vi absolut lösa detta. Då hörs vi av via mail om hur vi ska gå till väg. Givetvis kan vi presentpacka det du köpt då med.

Vi skickar med Posten. "Småfrakt" samt andra små lätta ordrar skickas med frimärken, som "stort brev". Tyngre saker upp till två kilo skickas spårbart med "skicka lätt" och paket över två kilo som spårbara paket. 

Handlar du för över 1000kr, frakt oräknat så skickas din beställning hem till dej fraktfritt.

Om du bara beställer små platta saker, som får plats i ett vanligt kuvert så väljer du "småfrakt" och betalar då endast 18kr i fraktavgift. Alla de saker som är inkluderade i detta har en text vid produkten som säger så. 

Väljer du fraktalternativet "Avhämtning" kommer vi att kontakta dej kort efter att beställningen är lagd, så att vi kan komma överens om var och när överlämning sker. Överlämning kan ske i centrala Halmstad både dagar, kvällar, vardagar och helger. Vi är flexibla men det ska passa båda parter.


För övrig information kring frakt, se även våra köpvillkor.