Frakt

Vi packar och skickar alla ordrar från vårt lager i Halmstad. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt men då det alltid finns sådant vi inte kan påverka har vi en förväntad leveranstid på 3-10 dagar. 

Observera att om det återigen blir Coronarestriktioner som säger att en ska undvika trängsel så samlar vi ihop och skickar många ordrar samtidigt. Detta skulle kunna göra så att det tar någon dag extra innan vi skickar men fortfarande inom de 10 dagarna. Om detta sker kommer vi att meddela hur vi gör, på denna sida.

Fraktbolagen precis som så många andra företag och branscher kan då vara påverkade av rådande pandemi, vad det gäller kapacitet, framkomlighet och tid det tar för något att komma fram. Vi ber er ha förståelse för detta, ta hänsyn och tänka på att vi alla gör vårt bästa under rådande omständigheter.

Vi skickar endast inom Sverige.

Om du vill ha något skickat till annan adress än din, kanske som present, så kan vi absolut lösa detta, inget "pappersarbete" ligger med i paketet. Då hörs vi av via mail om hur vi ska gå till väg. Givetvis kan vi presentpacka det du köpt då med. Observera att det då är mottagaren inte köparen som får meddelande om paket, inte köparen.  Du som köpare ansvarar för att det är ok att du lämnat mottagarens uppgifter till oss. Vi för inte in dem i något kundregister hos oss, de används endast för att skicka just det paketet.

Vi skickar med Posten. Vårt fraktalternativ "Småfrakt" samt andra små lätta ordrar skickas med frimärken, som "stort brev". Tyngre saker upp till två kilo skickas spårbart med "skicka lätt" och paket över två kilo som spårbara paket. Om Posten inte "bär ut" ditt stora brev eller paket skickar de ut en avi eller ett sms till dej, så att du kan hämta ut ditt paket hos deras ombud.

Handlar du för över 1000kr vid samma tillfälle, frakt oräknat så skickas din beställning fraktfritt.

Om du bara beställer små platta saker, som får plats i ett vanligt kuvert så väljer du "småfrakt" och betalar då endast 26kr i fraktavgift. Alla de saker som är inkluderade i detta har en text vid produkten som säger så. Observera att om någon klickar i småfrakt vid köp av andra/tunga saker kan beställningen försenas, vi skickar inte mot det lägre portot om det är tunga eller stora saker i beställningen.

Väljer du fraktalternativet "Avhämtning" kommer vi att kontakta dej kort efter att beställningen är lagd, så att vi kan komma överens om var och när överlämning sker. Överlämning kan ske i centrala Halmstad både dagar, kvällar, vardagar och helger. Vi är flexibla men det ska passa båda parter. Givetvis hjälps vi åt och ser till så att det känns "Corona-tryggt" för alla parter.


För övrig information kring frakt, se även våra köpvillkor.