Om Oss

Annas Annorlunda är en butik på nätet, som säljer äldre, antika, vintage och återälskade föremål i snälla material. Ibland finns vi också som pop-up butik, främst i södra Halland. 

Hos oss finner du vackra och användbara ting för både dej och ditt hem. Du hittar mest återälskat men ibland även lite nya saker i butiken, sådant som vi tycker passar in.  Vi har någongång också lokalt hantverk, vackra välgjorda saker från södra Halland. 

Du hittar främst naturmaterial, saker i lantlig stil och äldre saker i butiken. Vi tror på hållbarhet, återbruk och "slow fashion" och låter detta genomsyra allt inom företaget. 

Jag som äger och driver butiken heter givetvis Anna och när jag säger vi menar jag alltså jag och butiken. Både jag och butiken finns i Halmstad.

Vi är öppna för samarbeten av olika slag. Fotografer, attributörer, inredare, stylister, influencers osv får gärna höra av sig.

Letar du efter något särskilt och vill att vi håller ögonen öppna när vi är ute och gör inköp så gör vi gärna så.


Vill du ha tag på oss använd kontaktformuläret under "kontakt" eller maila oss på [email protected].

Ni hittar oss också på Instagram: @annasannorlunda och på Facebook med sidan Annas Annorlunda, följ oss gärna.


Butiken Annas Annorlunda har sitt säte i Halmstad, den ägs och drivs av Anna Lundström. Annas Annorlunda är en enskild firma med organisationsnummer 19711013XXXX